Ons team

Het team van SharingTo is zelf-organiserend. Iedereen is actief binnen zijn of haar kennisdomein of aandachtsgebied, maar geen enkel domein of “gebied” kan alleen functioneren.

Het team van SharingTo is zelf-organiserend. Iedereen is actief binnen zijn of haar kennisdomein of aandachtsgebied, maar geen enkel domein of “gebied” kan alleen functioneren.

Ad Boot

Process Development, Lean Management & Training
Mijn kracht is veranderende organisaties projectmatig te ondersteunen en de zeilen zodanig bij te zetten dat de beste koers wordt gevaren. Ik ben de roerganger om organisatie en processen te verbeteren.

Fred Colijn

Video & Audio
Mijn passie is ooit nog eens een als producer een speelfilm te maken maar we moeten wel zorgvuldig met onze media omgaan. De Co-creatie is iets wat mij zeer aan het hart gaat.

Aletta Dieben

GDPR, Data Analist & Kaizen
Big en open data gaat veel veranderingen te weeg brengen. GDPR draagt er aan bij dat verandering ook verbetering is. Ruim baan voor de nieuwe tijd, maar niet te ruim.

Steffen Gelms

Bestuurder Academies, Marketing & Sales

Frank Hendriks

Kennisdomeinen, Interviews & Communication
Het vastleggen van de kennis en ervaring van mensen is één van mijn specialismen. Dat kan zijn in de vorm van tekst, beeld en geluid. Ik ben positief-kritisch ingesteld en sta open voor uiteenlopende meningen en opinies. Nieuwsgierig en leg graag dingen uit.

Marcel Kroeze

Business Coach
Lid van de Academy, in opleiding. Het adequaat helpen van mensen met een product waar ik achter sta, geeft mij ontzettend veel energie. Door bij SharingTo met view360 een geweldige tool te hebben om mensen en organisaties een stap verder te helpen is een geweldige uitdaging.

Anneke Reitsma

Marketing & Sales, Community Building
Het verbinden van mensen in netwerken om van daaruit resultaten te bereiken is wat ik graag doe. Zorgen dat de daarbij behorende processen goed blijven lopen is in essentie hetgeen mij boeit en plezier brengt voor mensen en mijzelf, waaronder het organiseren, begeleiden van evenementen, bijeenkomsten, workshops etc.. Een interessant werkgebied waar ik mij verder in ontwikkel op de Academy bij SharingTo.

Ulf Sallander

Raad van Advies & PMO Manager
Kiezen van de voor de situatie beste project methodiek en deze op een pragmatisch manier toe te passen waardoor het team succesvol door de verschillende fasen van het project lopen is voor mij een tweede natuur geworden.

Davina Scheper

Web Development & Monitoring campagnes

Rutger Tan

Regio Management
Ik heb een technische en bedrijfskundige achtergrond. Toen zich de kans voordeed om met Sharingto een kennisplatform op te zetten die personen en bedrijven ondersteuning biedt om persoonlijk of als bedrijf te groeien werd ik meteen razend enthousiast. Ik zie ook de vele mogelijkheden die we een ieder kunnen bieden bij “een leven lang leren”. Super!

Margreet Vloedbeld

Mijn kracht is om te luisteren naar ondernemers en werknemers, hen te ondersteunen vanuit een besef van eigen verantwoordelijkheid naar het vermogen om eigen doelen te stellen en te bereiken. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens Bizonder en uniek is en dat juist daarin zijn of haar kracht te vinden is.

Shirley Weemeijer

Intruction & Image Management
Het verwerken en doorgeven van informatie loopt als een rode draad door mijn leven en persoonlijkheid. Ik houd er van een brug te bouwen tussen abstracte gegevens en grafische vormgeving. Zo zet ik complexe, onduidelijke of chaotische informatie om in iets wat eenvoudig en duidelijk is.

Henk Westra

Servicedesk & Helpdesk
Lid van de Academy, in opleiding. Mijn passie ligt in het meehelpen oplossen van de puzzel die veroorzaakt wordt door de discrepantie tussen theorie en praktijk.